Решен е проблемът на лекари, зъболекари с воденето на часове.

Решен е проблемът на лекари, зъболекари с воденето на часове.

Оказа се, че няма инструмент, с който заетият доктор, зъболекар или медицинска практика, бързо и лесно да следи запазените часове, приходите, разходите, да планира растеж и да взима правилни управленски решения.
 „Всичко започна с молба от моята лична зъболекарка, която сподели за липсата на продукт, който да и осигурява място да запише името на клиента, процедурата, която желае и телефонния му номер. Сподели, че използва стандартен бележник , но там полето е толкова тясно, че може само да отбележи, че часа е зает и най-много каква ще е процедурата.
Истината е, че доста време се наложи да почака, докато създадем въпросния график, защото като всички наши продукти, освен лукс и дизайн искаме да имат много ползи. Редовните ни клиенти знаят, че на корицата могат да поръчат да изпишем име и това не е нищо ново за тях. Искахме графика да дава още много ползи.
Ние сме популярни с нашите системи за планиране и растеж на бизнеса SSB.BOSS, затова добавихме възможност да се отбележи каква е стойността на извършената услуга и дали е заплатена от клиента или се очаква плащане по здравна каса.
Кой доктор ще или е извършил процедурата. Да се следят разходите в течение на месеца, защото много често пропускаме доста от тях. Тези данни ще улеснят управителя при взимане на важни решения.
Така с един поглед на края на деня е ясно какви са приходите на практиката и какво се очаква да се получи от Здравна каса. Също премахнахме годината. Нещо, което много допадна на медиците, защото може да се използва без значение кога са го закупили. Има дати и месеци. Като месеца е предварително отпечатан и само се избира. Ще ви покажа как изглежда. Важното е, че може да се използва на максимум, без никаква загуба. Тествахме дълго време, за да сме сигурни, че ще е лесен за използване и вече радваме клиентите си.
 

За момента предлагаме Doctor’s appointment в син и зелен цвят , и Dentist appointment в цвят на корицата – бордо и светло кафяво.

За определен период като подарък към графика, получавате химикалка.

manifestation pen

Разгледайте тук (Doctor's) и тук (Dentist)

По ваше желание може да бъде изписано име на корицата!

 Как ще ви помогне за успех и развитие на вашата практика?

С един поглед ще знаете:

✅Кои часове са най-търсени, за да предприемете действия да запълните останалите

✅На какъв капацитет работите

✅Какви са приходите ви за деня

✅Ще записвате своевременно разходите направени за практиката в специално поле, за да имате поглед над реалните резултати и да оптимизирате разходите си. 

✅Ще спрете изтичането на пари

✅Ще имате контакт с пациента, за да му напомните за визитата или да разраствате клиентската си база.

✅Ще знаете какви са очакваните ви приходи от Здравна каса

✅Ще имате яснота кои действително са най-търсените ви процедури

С две думи ще разполагате с данни за анализ на маркетинговите и управленските ви действия, които да абсолютно задължителни за избягване на грешки и напредък. 

Разгледайте тук (Doctor's) и тук (Dentist)

Назад към блога

1 коментар

Най-накрая се намери някой да измисли нещо работещо. Много съм доволен. Не го водя лично. Имам служител, който се занимава с това, но на края на деня знам какво се е случило и какъв е ефекта от дългите часове работа.

Д-р Петър Стоименов

Оставяне на коментар