Упражнения за забогатяване – привлечи късмета на парите

Упражнения за забогатяване – привлечи късмета на парите

parichen kasmet upragnenia

„Парични банички“ е упражнение увеличаване на паричния късмет, което ще се хареса най-вече на кулинарите. В интернет има много рецепти по темата, но имайте предвид, че можете да благославяте всякакъв тип ястие. Докато се готви се правят наричания. Например: „Всяко зрънце сол да бъде пачка пари“ и др. Намерението работи винаги, когато вярвате в него.

Водата също може да послужи като средство. Тя се зарежда с положителна енергия за паричен късмет и благополучие. Може да се залепи утвърждение на самата бутилка, както и да говорите или да я зареждате на луна.

Рейки на парите е стилът Рейки, който работи със „Спиритуалната Енергия на Парите”. Способността да се свързва по канала с Рейки е това, което ние наричаме „настройка” , която представлява енергийно пренасяне на Рейки енергия. Техниката не гарантира незабавно изчистване от парични проблеми, а постепенно преодоляване на финансовите изпитания.

Ценно упражнение от курса е написването на желание или утвърждение на листче. След което се сгъва и отгоре се рисува знака на долара - $. Всяка сутрин след като се събудите листчето трябва да се прочете, а след това да се сложи в дланите, за да му отдадете енергия. Представете си как през ръцете ви протича енергия, как зареждате желанието. Вечер повтаряте.

Препоръчвам да се прочете книга на Хосе Силва, за да се запознае с едноименния метод. С него ще увеличавате не само богатството си, но ще помогне и да откриете  причината, спираща паричния поток.

 

Бих препоръчала и книгата Happy Money: The Japanese Art of Making Peace with Your Money, където ще се запознаете с убеждения за привличане на поток от пари. В тази техника ние основно благодарим на парите, че ни осигуряват свободата да ги използваме.

А докато се запознаете с японските тайни за забогатяване, може да започнете с няколко от тези упражнения:

  • Благославяйте парите си, когато плащате с тях. С това упражнение ги изпращаме с позитивна енергия. Свършили са за сега работата си при мен, следва да помогнат на получателя, а след това да се върнат обратно, заедно с братята и сестрите си.

 

  • Не оставяйте бакшиш, ако не сте доволни от отношението и услугата.

 

  • Ако намериш късмет на пътя, не го игнорирай. Когато намираме стотинка на земята, това е тест отправен от Вселената. Ако я вдигнем, значи ни трябват още пари и Тя ще ни ги даде. Ако я подминем, то това показва, че няма нужда от повече.

 

*За да разберете още как да разпределяте парите си, абонирайте се за новите ни видеа  линк.

Назад към блога

Оставяне на коментар